BALLA JÚLIA: AZÉ A VILÁG, AKI TELETÁNCOLJA CÍMŰ KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGNYITÓJA

2022. MÁRCIUS 19. SZOMBAT 19:00
_________________________________________________________________

Sok szeretettel hívunk a Kaleidoszkóp Házba, hogy bemutassuk nektek egy csodás lány munkáit. Balla Júlia szemtelenül fiatal és kreatív lány, akinek élete első kiállítása nyílik meg a Kaleidoszkópban március 19-én 19:00 órakor. Talán úgy ismerősebben cseng a neve, hogy @afrebab? Lehet te is benne vagy abban a több, mint 10.000 emberben, aki követi őt az Instagramon?

Bárhogy is van, gyere el a kiállítás megnyitóra, tuti fel fog dobni a frissessége és őszintesége.
 
Julcsi így invitál titeket:
Nevetni, félni, sírni, felnőni, szeretni tanulni és szeretni, sárkányokkal küzdeni, elveszni és visszatalálni, változni, jelen lenni, szomorúnak, büszkének, bátornak, boldognak lenni, szerencsét próbálni. Táncolni az életben.
Minden ember tele van mesélnivalóval. Volt viszont egy időszak az életemben, amikor szavakkal egyre nehezebben tudtam megfogalmazni, mit is érzek, mi van bennem. Úgyhogy elkezdtem rajzolni: rájöttem, hogy mikor a szavaim nem működnek, a rajzaim sokkal könnyebben megfogalmazzák helyettem a mondanivalóm. Instagramon afrebab néven kezdtem el mesélni három éve, vizuális érzésnaplóként használva az oldalt. Szöveg, rajz, bánat és nevetés ugyanúgy helyet kap a képeimen.
Ahogy változunk és haladunk az életben, sokszor elfelejtjük, miket éreztünk útközben, pedig fontos, hogy igenis tudjunk őszintén emlékezni. Érezzünk, meséljünk, beszélgessünk magunkkal és másokkal. És ha már egyszer itt vagyunk, táncoljuk tele ezt a világot az életünkkel annyira, amennyire csak lehet!
 
A program ingyenes!

A program a Kaleidoszkóp Ház “Művészeti és kulturális nevelés az ifjúság interaktivitásával” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01339 számú projektjének keretében valósul meg.
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.
Utoljára frissítve: 2022. március 04., péntek 17:17
FaLang translation system by Faboba