TWIN PEAKS EST ÉS MOZIDÉLUTÁN

2013. NOVEMBER 02. SZOMBAT 21.00 / KALEIDOSZKÓP HÁZ

Ház, jöjj velem!

Diane!

jó hírem van: a kedvenc rágóm újra divatba jön!

és szombat este végre megint lesz egy hely, ahol (egy pillanat! -szürcsöl- tudja, ez egy... elnézést... ez egy átkozottul) jó kávé és meggyes pite (ha valaha erre jársz, kóstold meg ezt a meggyes pitét!) mellett mindig szól a zene;

méghozzá milyen zene! 
http://www.youtube.com/watch?v=814G2lIv40Y


már megint az a panda lesz a házban ez alkalommal a twin peaks (tudod, az a kisváros a kanadai határtól pár kilométerre, amiről olyan sokat meséltem, és semmit nem értettél belőle) zenéjét és hangulatát hozza magával.

ez az őrült évek óta gyűjti a twin peaks hangmintákat, feldolgozásokat, utalásokat, így minden lesz, aminek köze van lynchez (remélem egy mexikói csivavát azért nem hoz most senki), vagy badalamentihez, mekkora zseni mind a kettő, diane, hát ezt nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=SwvSFOEfHJE

így a szobatáncolástól a sötétben zúgó douglas fenyőkig bármi előfordulhat szombat este, nyitva kell majd tartanom a fülem, ráadásul te is tudod, hogy a baglyok nem azok, amiknek látszanak.

Panda:

soundcloud.com/enigmapanda

panematix.tumblr.com

ablakba-zar.tumblr.com

ja majdnem elfelejtettem! emlékszel hogy meséltem neked erről az ősi magyar szokásról, a halloweenről, amikor beöltöznek mindenfélének, mint az amerikaiak? mivel ez az este közvetlenül utána lesz, aki beöltözik a twin peaks szereplői közül bárkinek (tényleg, diane, emlékeztess hogy szerezzek egy olyan ocsmány inget, mint amilyen doktor jacobynak volt, meg egy olyan idióta kétszínű szemüveget! - http://welcometotwinpeaks.com/wp-content/uploads/62-Dr-Jacoby.jpg - nagyon menő leszek benne, ha egyszer kilépek végre az ügynökségtől!) az ingyen pitét kap, márpedig ez lehet az a hely, ahova a piték szeretnének jutni haláluk után!

nem érted hogy miről beszélek, ugye? diane, te láttad egyáltalán a sorozatot?! ha korábban érkezel, aznap levetítik a teljes első évadot, ráadásul egy barlangban, ha engem kérdezel, végre egy megfelelő helyen; lesz mit bepótolnia azoknak, akik még mindig így vannak:
http://memecrunch.com/meme/659E/watched-twin-peaks-again/image.png

most tíz negyven van, délelőtt, halottak napja; mennem kell diane! már a nyuszik és az őzgidák is nagyon várják a szombat estét, remélem te is így vagy vele, ott találkozunk!

most jut eszembe, találkoztam egy asszonnyal, akinek az ölében tartott tuskója azt üzente, hogy lehet hogy jön audrey is...bár ezt talán nem kellett volna neked elmondanom....

Utoljára frissítve: 2013. november 01., péntek 19:06
FaLang translation system by Faboba