9. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2021. DECEMBER 02-22. 10:00-16:00
_________________________________________________________________

A Művészet Esztergomért Adventi Kiállítás és Vásár, ahogy minden egyéni- és csoportos kiállításunk, értékteremtő céllal jött létre és immár kilencedik alkalommal adhat élményt az év legcsendesebb időszakában hozzánk ellátogató művészetkedvelőknek. Nagyon jó lehetőség támogatni a művészeket, egy-egy alkotás megvásárlásával, amely akár egy különleges és egyedi ajándék is lehet. Úgy tartjuk, hogy a művészetet támogatni mindig nagyon jó befektetés, ezért hoztuk létre az eddigi összes kiállításunkat a Rondella Galériában, amelyek mindig is ingyenesek voltak a művészek és a nézők számára is. Most itt a lehetőség, hogy ne csak mi, hanem a közönség is támogassa az alkotókat. Ha vásárlásra nincs is lehetőségük, kérjük nézzék meg a tárlatot, hiszen egy kedves bejegyzés is sokat számít a vendégkönyvben.
A csoportos kiállításon esztergomi és környékbeli alkotók mutatkoznak be, akik valamilyen módon bekapcsolódtak már az Eurohíd Alapítvány munkájába. Fotók, festmények és grafikák egyaránt megtalálhatók a tárlaton. A kiállítók minden évben változnak, attól függően, hogy mely művészeknek van lehetőségük beadni munkát abban az évben, de az Eurohíd Alapítvány művészeti köre folyamatosan bővül. A kiállítás 2021. december 2-22. között, 11:00-16:00 óra között látogatható a Vármúzeum Kis Román Palotájában, keddtől vasárnapig.
 
A kiállítást támogatói: Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Eurohíd Alapítvány, Kaleidoszkóp Ház, Spori Print Vincze Nyomda
Last modified on Monday, 29 November 2021 19:16
FaLang translation system by Faboba