TAKÁTS ESZTER KONCERT

25 április 2014 21:00

TAKÁTS ESZTER KONCERT

TAKÁTS ESZTER KONCERT

2014. ÁPRILIS 25. PÉNTEK 21.00

Pécsi dalszerző, gitáros-előadóművész énekesnő, jelenleg Budapesten él, és alkot szólóban, a Takáts Eszter Beat Band-el, és a Pillével.

Pontosan hét év telt el azóta, hogy Eszter megjelentette első albumát, a Rövidtávot, így nem csoda, hogy soron következő hetedik lemezére hét dallal készült, és a Hét remény, szeretet címet adta neki. A lemezt Kirschner Péternél rögzítették, aki hangszerelte, majd masterelte is az anyagot. Vendégként megannyi változatos hangszerrel vonulnak fel különleges arcok. Regős Ádám kongán, Zsámán Attila sámándobon, Kürti Katinka fuvolán, Dóczy Gabriella hárfán, Bakai Márton hegedűn, Pribay Valéria csellón, és ez még csak a kezdete a meglepetéseknek. Eszter életébe eljött egy kiegyensúlyozott korszak, új lemezét ajánlja mindenkinek, aki szeret, és aki audiovizuálisan is megmelegedne a hideg évszak idején. A borító ezúttal is Forgony Mihály munkáját dícséri.

Jelenleg már dolgozik az új felállás, a Takáts Eszter Beat Band, mellyel Eszter dalait és új lemezét színpadra hangszerelik, májusi debütálással.

„Takáts Esztert bemutatni nem egyszerű feladat. Talán többet mesél róla a környezete által használt számos asszociáció, mint például a „gitáros lány a kutyával”, vagy a „folk-zene Cindy Lauper-je”. Nem tudom, de mire az ember eszmél, ő már egy másik kategóriát épít fel magának, s abban dőzsöl –de csak egy darabig: éjfél után dobjától zeng a sétatér, aztán eltűnik, megnyer egy fesztivált, megjár mennyet-poklot, ismét feltűnik, új utazótársakkal, új zenészekkel, egy rakás új nyersanyaggal… És néha stúdióba vonul, mint most. Ilyenkor megmutatja, ő hogyan gondolja. …”

Időpont: 25 április 2014 21:00

FaLang translation system by Faboba